Over ons – Acepets

Over ons

Wie zijn wij?

Onze producten zijn ontstaan door problemen die wij en andere huisdiereigenaren ervaarden op te lossen. Zo moesten onze katten wel eens braken en hebben wij een ergonomische voerbak op de markt gebracht, kijk hier voor meer informatie. (add at ‘hier’ link to the pet bowl category) De katten liepen soms ook gevaar in het donker, vandaar dat we de reflecterende halsbanden zijn gaan verkopen. Ook zijn de rugtassen erg gewild, dit komt doordat het compact, makkelijk en handig in gebruik is wanneer je bijvoorbeeld naar de dierenarts, het park of het vliegveld met je viervoeter.

Wij zijn Geert en Louij, de drijvende kracht achter het merk ACE Pets. Geert heeft een Border Collie van 7 Jaar genaamd Scotte,  en Louij heeft twee katten, genaamd Karel en Sammie en een hond, genaamd Ace.

Met een grote passie voor huisdieren zijn wij naast onze studie begonnen met het opzetten van ons eigen merk: ACE Pets. In 2020 heeft Louij een pomeriaanse hond gekocht, genaamd Ace. Vandaar de naam, ACE Pets. Wil jij meer van Ace en ACE Pets zien? Klik dan hier om ons te volgen op Instagram.

Ieder huisdier is anders en heeft daardoor andere behoeftes en wensen. Wij van ACE Pets staan voor hoge kwaliteit producten die het leven van jouw viervoeter comfortabeler en veiliger maken centraal, zodat jullie samen nog meer prachtige momenten kunnen beleven. Jij wil het beste voor je huisdier en dat willen wij ook!

Dichtbij Toon winkelwagen
Dichtbij Recent bekeken
Dichtbij
Dichtbij
Categorieën
Dutch