Retourbeleid – Acepets

Garantie
Heb je een defect aan een product, dan verwijzen wij je naar de pagina Garantie
Indien er onverhoopt door ons een foutje wordt gemaakt en je de verkeerde spullen in huis krijgt, nemen wij uiteraard ook de retourkosten voor onze rekening. Neem in dat geval altijd even contact met ons op via onze info@acepets.nl

Retourneren
Ben je om welke reden dan ook niet tevreden met het geleverde product? Dan bieden wij je uiteraard de mogelijkheid om het pakket terug te sturen en je geld terug te vragen. Wij geven je daarvoor 30 dagen. Binnen deze periode heb je de mogelijkheid om de retourprocedure in gang zetten. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via info@acepets.nl. Daarna dien je door middel van het formulier voor herroeping en retourneren je retour aan te melden. Om het retourproces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij je om de instructies op te volgen.

Je kunt jouw artikelen retourneren, mits voor zover redelijkerwijs mogelijk:
Het artikel geen gebruikssporen bevat, in nieuwstaat is, niet beschadigd is & geretourneerd wordt inclusief alle originele bescheiden. De product verpakking niet beschadigd is

Kosten
Aan het versturen van pakketten zitten kosten verbonden. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95* (normale zending) of € 8,60* (aangetekende zending) zullen bedragen voor een pakket dat vanuit Nederland naar ons retouradres gestuurd wordt. Deze kosten zullen naar schatting maximaal € 10,00* (normale zending) of € 20,00* (aangetekende zending) bedragen voor een pakket dat vanuit België naar ons retouradres gestuurd wordt. De kosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Indien u een retourformulier wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar info@acepets.nl met vermelding van je bestelnummer, naam en reden.

* Kijk voor de actuele prijzen op de website uw post aanbieder
Indien het door jou ontvangen artikel niet deugt en je het daardoor retour moet sturen, valt dit bij ons onder de garantieregeling en zullen wij de verzendkosten vergoeden én het nieuwe pakket gratis toesturen. Neem hiervoor wel altijd eerst contact met ons op vóór je het pakket naar ons opstuurt, zodat je zeker weet of de garantieregeling van kracht is.

Opstarten van de retourprocedure
De retourprocedure moet in gang gezet worden binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Volg deze 3 stappen om je pakketje correct te retourneren:

Stap 1: Neem contact op en vul het formulier herroeping in
Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor u uw geld sneller teruggestort krijgt. Het ordernummer vindt je in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar je hebben verstuurd direct nadat je de bestelling hebt geplaatst. Vermeld dit ordernummer in je e-mail en in het formulier herroeping en retourneren naar info@acepets.nl. Indien je binnen de 30 dagen retourneert sturen wij je een retourlabel op.
Stap 2: stuur het pakket retour
Pak het artikel degelijk in en plaats het retourlabel op de doos. Stuur vervolgens het pakket binnen 14 dagen retour naar:

ACE Pets t.a.v. Retouren
Gildeweg 19c
4384 NK Vlissingen
Nederland

Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Risico van retourzendingen
Retourzendingen zijn voor risico van de koper/klant/consument. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. Je kunt het risico beperken door het pakket aangetekend te versturen.

Afhandeling
Als je de overeenkomst herroept, ontvangt je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 30 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

Verkeren de producten niet in ‘nieuwstaat’, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw aan kunnen bieden in onze webshop/winkel, dan nemen we contact met je op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.

Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop?
Neem gerust contact met ons op:
E-mail: info@acepets.nl

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

RETOURFORMULIER HERROEPING 

Wij hopen dat je tevreden bent over de geleverde producten. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, dan kun je gebruik maken van dit retourformulier. Nadat je een product hebt gekocht bij ons, heb jij recht op een bedenkperiode van 30 dagen na aflevering van het product, indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en in originele verpakking. Om het retourproces snel en efficiënt te laten verlopen verzoeken wij je vriendelijk de onderstaande instructies op te volgen: 

Retour sturen 

Jouw pakket stuur je terug middels pakketpost. Probeer zo goedkoop mogelijk retour te sturen, (Kleine artikelen kunnen ook vaak in envelop) vraag altijd om een verzendbewijs. Dit bewijs heb je nodig om jouw retourzending te kunnen traceren wanneer deze zoek raakt of wij extra informatie nodig hebben. 

Verpakking 

Zorg ervoor dat het pakket deugdelijk is verpakt zodat de producten niet beschadigd kunnen raken tijdens het transport. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele transportschade tijdens de retourzending. 

Ruilen 

Je kunt jouw product natuurlijk ook ruilen voor een ander product of een andere maat. Stuur jouw pakket ongebruikt en in originele verpakking in combinatie met dit ingevulde formulier, retour naar ons. Je kunt op onze website een nieuw product of maat bestellen. Zodra wij jouw retour hebben ontvangen, storten wij direct het bedrag terug. 

Jouw gegevens:
Naam:
Tel:
E-mailadres:
Ordernummer:
Product(en):

Contact formulier:

Naam:

Email:

Onderwerp:
Bericht:

Stuur een email: info@acepets.nl – stuur een whatsappje – Bel ons 06,,,,,

Dichtbij Toon winkelwagen
Dichtbij Recent bekeken
Dichtbij
Dichtbij
Categorieën
Dutch